HP Klantenondersteuning - nieuwe gebruiker registratie

Thuisgebruikers die ondersteuning nodig hebben, kunnen contact opnemen met de klantenondersteuning. MyHPSsupport is uitsluitend bedoeld voor zakelijke klanten.
Registreer uzelf voor een MyHPSupport-account. Deze registratie van HP Sign-In verloopt gescheiden en is uiteindelijk nodig om aan te kunnen melden.
Selecteer een van de volgende opties: *

Met het invullen en indienen van dit formulier geeft u aan akkoord te gaan met het gebruik van uw gegevens in overeenstemming met de privacyverklaring van HP. Meer informatie over het privacybeleid van HP.